Дерменджиев на среща на 4 очи със "синя" звезда заради спад във формата


Дерменджиев на среща на 4 очи със "синя" звезда заради спад във формата
Снимка: Оф. сайт на Левски

1530 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев ще привика на разговор крилото Жерсон Кабрал. Причината е, че формата на холандеца падна драстично, съобщава "Тема Спорт". В последните два двубоя 28-годишният футболист е неузнаваем. Той бе един от най-слабите на терена в домакинството на Лудогорец (0:2) и при гостуването на Верея (4:3). В последния двубой Жерсон бе и първият заменен. Той напусна игрището в 58-ата минута, като неговото място на десния фланг на атаката зае дебютантът Еркебулан Сейдахмет.

Кабрал е важна част от състава този сезон. Той има на сметката си 8 гола и 7 асистенции. По-полезни от него са били единствено Станислав Костов (19 гола) и Давиде Мариани (9 гола и 8 асистенции). Дерменджиев ще иска да разбере на какво се дължи фактът, че холандецът демонстрира сериозно отстъпление от показаното през есенния полусезон, както и от първите срещи през пролетта.

БУНТАР И СУПЕРТАЛАНТ: 7 ИНТЕРЕСНИ ФАКТА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ЖЕРСОН КАБРАЛ

Според изданието една от причините може да е, че договорът на играча изтича през лятото. През тази и следващата седмица ще бъдат водени разговори с него и агента му за удължаване на споразумението. Малко вероятно е обаче той да остане през следващия сезон, защото "сините" няма как да му предложат увеличение на заплатата. Напротив, те може да поискат тя да бъде намалена. А през есента към звездата имаше сериозен интерес. Вижте от къде го искаха в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички