Галчев засегна тренировъчния процес с Костов начело и коментира бъдещето на Краев


Галчев засегна тренировъчния процес с Костов начело и коментира бъдещето на Краев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7894 0

Дефанзивният футболист на Левски - Патрик-Габриел Галчев, сподели мнението си преди полета за Турция, където "сините" ще прекарат същинската част от зимната си подготовка. 

Галчев говори пред медиите преди полета

Той заяви, че е готов да се докаже в представителния тим и ще използва всеки шанс от Николай Костов. Българинът не се притеснявал по какъв начин ще бъде използван на терена и поговори за тренировъчния процес в началото на 2024 г. 

Галчев сподели и първите си впечатления за новото попълнение Фабио Лема, който вече е тренирал с новите си съотборници. 

Коментарът на Галчев

"Готови сме за лагера в Турция, тренирахме нормално 2 дни тук и сега се готвим за основната част. Надявам се да няма контузии и да се подготвим максимално за предстоящия полусезон. С всяка тренировка надграждаме и заради това са тези подготовки.

Осъзнаваме всеки път какво иска Николай Костов от нас. Вярвам, че сега ще се подготвим още по-добре. В началото нямахме голяма възможност да го сторим и сега ще имаме време заедно. Каквото смятат треньорите за добре, ще правя. Ако е нужно, ще помагам на отбора. Ако ми се даде шанс, ще се възползвам максимално.

Днес Лима тренира. Приемаме го както всеки нов при нас. Той вече става част от нашето семейство и няма да има проблем с вкарването в отбора. С Роналдо не са ни малко мачовете, но винаги сме се разбирали много добре. Ще липсва на отбора, пожелавам му успех и да е жив и здрав.

Андриан е основна част от този отбор, той е значима фигура. Надявам се да му се получат нещата в бъдеще. Ако остане в отбора, ще е най-добре за всички. Това е негово решение, той е мой приятел. Нищо лошо няма, че ще пътуваме с ЦСКА. Познаваме се повечето момчета и няма проблем. Голяма работа, че ще пътуваме заедно, ние сме професионалисти", категоричен е младокът. 

Вижте първите впечатления на Фабио Лима от България!

Още: Левски гледа към Норвегия за заместник на Жереми Петрис

Рикардиньо изпрати Роналдо емоционално: Изригни там, братко! Оставаме заедно завинаги!

Феновете на Левски са потресени: Фабио Лима започнал с професионалния футбол на 24 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички