"Един от любимците от "Синята приказка": Левски с голяма изненада за феновете преди мача с Лудогорец


"Един от любимците от "Синята приказка": Левски с голяма изненада за феновете преди мача с Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1353 0

От Левски излязоха със съобщение в официалната страница на клуба. То касае инициативата "Синя Фиеста", като следващият епизод е точно преди дългоочаквания сблъсък с Лудогорец. "Сините" разкриха и кой ще бъде гостът.

Това е един от любимците на привържениците Живко Миланов. Той ще раздава автографи от 19:00 до 20:00 часа. Ето и цялото съобщение от Левски без редакторска намеса:

"Левскари,

В неделя ни чака един от най-емоционалните мачове през сезона срещу „Лудогорец“. Заповядайте за поредната „Синя Фиеста“ в 18:30 часа!

Гост ще бъде един от любимците от „Синята приказка“ Живко Миланов, който ще раздава автографи пред Сектор „А“ от 19:00 до 20:00 часа!

Както досега, на разположение ще са специални детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже снимки на малки и големи на обособените за целта стени.

Пред Сектор „А“ отново ще са разположени и различни активности, посветени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов, а всички левскари ще могат да се насладят на вкусна храна и освежаващи напитки.

Клубният магазин ще работи за вас, като там ще можете да закупите артикули на любимия си тим!

Синя фиеста е за всички левскари!

Елате да загреем заедно за мача!" - написаха "сините". Малко преди това пък от Левски съобщиха за глоба от над 100 хиляди лева от УЕФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички