Добри новини за "Левски" - юноша спасява евролиценза?


Добри новини за "Левски" - юноша спасява евролиценза?

1949 0

Юношата на "Левски" и капитан на юношеския национален отбор до 17 години - Георги Янев, може да спаси евролиценза на клуба, като осъществи трансфер в италианския Палермо още през януари. За подобен развой на събитията може да се съди от публикация в италианското издание loraquotidiano.it, според която младокът ще пристигне в сицилианския клуб до няколко седмици.

Както е известно, популярният журналист Джалука Ди Марцио оповести за евентуален трансфер на Янев в Палермо. Споменатата сума за сделката бе в рамките на почти милион евро.

"Сините", както е известно, имат месец, за да се разплатят с други клубове и свои бивши футболисти и треньори. Дължимата сума е около милион лева. Ако продадат Янев още сега, а не през лятото, както се очакваше, тези средства ще помогнат на клуба да спаси евролиценза си. Не само това, Тодор Батков ще може да покрие и някои от належащите плащания.

Очакванията са перспективният играч в началото да заиграе за юношеския отбор на Палермо, който се състезава в Примавера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички