Джоузеф Диксън: Ще създадем самоиздържащ се Левски


Джоузеф Диксън: Ще създадем самоиздържащ се Левски
Снимка: Lap.bg

1281 0

Кандидат-собственикът на Левски Джоузеф Диксън говори за пристигането си в клуба и разкри идеята да се строи стадион и мол, както и "сините" да се самоиздържат в бъдещето и да бъдат стабилен бизнес проект.

"От около 6 месеца преговаряме, това е най-голямата спортна марка в страната. Условията за спорт в Източна и част от Западна Европа е, че тези бизнес модели за футболните клубове не са устойчиви. Идеята е да инвестираме значително количество пари в нов стадион и мол на това място тук и мисля че това е дългосрочна инвестиция, за да бъде клубът да е самоиздържащ се", коментира Диксън.

"Причината да получа финансиране са успешните практики с мои партньори, финансови институции в САЩ, те са готови да ме подкрепят. Не представлявам никого. Уверен съм, че ще успеем да създадем самоиздържащ се бизнес тук, в Левски"

"Американските финансови институции не дават 250 милиона долара за проект, ако не са абсолютно уверени. Доставих банковата декларация да потвърдя че имаме пари и да започнем този проект по агресивен начин", завърши Джоузеф Диксън.

В същото време Диксън разкри и кой е опция номер едно за нов треньор на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички