Дисципът наказа Мъри Стоилов само с глоба и 1 мач


Дисципът наказа Мъри Стоилов само с глоба и 1 мач
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4438 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е наказан само за един мач след скандалите в Разград след мача с Лудогорец. Той ще пропусне само дербито с ЦСКА заради невъздържаното си поведение, последвало успеха на "сините" над "орлите" в полуфинал за Купата на България. Глобата му е 2000 лв.

Решението е факт след заседанието на Дисциплинарната комисия към БФС днес. Изглежда, че реферът Ивайло Стоянов не е описал инцидента със Стоилов, след като наказанието му не е по-голямо. По-рано треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе наказан за 3 мача, от които изтърпя само два и хвърли оставка.

Със спиране на състезателните права за 1 мач е и защитникът на Левски Хосе Кордоба, който получи втори жълт картон в мача с Лудогорец, за който не стана ясно от какво е породен. Той ще трябва да плати и 400 лв. глоба.

За различни провинения Левски бе наказан и с 4300 лв глоби след мача в Разград. Сред тях са обичайните бомбички, димки, факли, обидни скандирания. А ето какви разкрития направи Стоилов на пресконференцията си днес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички