Левски си набеляза играч на Берое


Левски си набеляза играч на Берое
Снимка: Официален сайт на Левски

3264 0

Приоритетната позиция, за която Левски ще търси ново попълнение през зимата е в халфовата линия. Затова призна и изпълнителният директор на "сините" Павел Колев. От клуба обаче може и да не търсят в чужбина новото попълнение. Причината за това е, че „сините" следят сериозно опции­те, които има и в България.

Една от тях се появи наскоро и е доста добра. В полезрението на Петър Хубчев и ком­пания е попадал Ибрахима Конте от Берое. До този момент той има 8 мача и 3 гола в нашето първенство, което е добър атестат. На „Герена" търсят именно такъв футбо­лист. Те са хвърлили още и око на Уесли Ната от Царско село, който също се представя от­лично, откакто дойде у нас, пише "Меридиан мач". Предимството на Конте обаче е, че има белгийски паспорт, а в Левски на този етап не могат да си позволят играчи извън ЕС. Брой­ката за такива е запъл­нена от Миятович, Тиам и Мазурек.

В същото време ста­на ясно, че Найджъл Робърта е решил да скъ­са с националния отбор на Кюрасао. Това е и причината да не получи повиквателна в пред­ишните двубои от Ли­гата на нациите на КОНКАКАФ. Голмай­сторът не чака и сега да бъде в селекцията на островната държава. Роденият в Холандия футболист е бил кате­горичен, че в Кюрасао трябва да забравят за него, защото селекцио­нерът Елсон Хоой не го пусна и за минута по време на мачовете с Хаити (1:0 и 1:1), а преди това го увещавал колко ценен е.

Наскоро пък главният скаут на Левски намекна за скромна зимна селекция. Вижте какво каза Богдан Патрашку в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички