Дерменджиев: Познавам новия ни главен скаут, закъсняхме с назначението му


Дерменджиев: Познавам новия ни главен скаут, закъсняхме с назначението му
Снимка: Официален сайт на Левски

1867 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че е доволен от назначаването на Богдан Патрашку за главен скаут на клуба. Специалистът призна, че познава румънеца и вече е разговарял с него.

"Познавам човека, който ще бъде главен скаут. Разговарял съм вече с него, така че всичко е нормално в това отношение. Мисля дори, че закъсняхме с назначението на човек на тази позиция”, каза Дерменджиев.

39-годишният бивш футболист на Литекс има и два мача с екипа на Румъния. Румънецът ще отговоря за трансферите на "сините", които подписаха ексклузивен договор за сътрудничество с мениджърската агенция "Becali Management Consulting", която е собственост на Джовани Бекали.

Преди него това място бе заемано от Кирил Вангелов, но след идването на новата власт той се раздели със "сините". Патрашку е познат в България от периода му в Литекс. Бившият опорен полузащитник има 40 мача за Литекс, от тях 24 (1 гол) в "А" група и 7 двубоя в Купата на УЕФА. През 2001 година триумфира с Купата на България, което се оказва и единствен трофей в кариерата му.

А какво още заяви Георги Дерменджиев за предстоящото гостуване на Черно море - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички