Стоев преди мача с Левски: Отиваме в София за победа, всяка загубена точка води до напрежение


Стоев преди мача с Левски: Отиваме в София за победа, всяка загубена точка води до напрежение
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2102 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели очакванията си преди неделното дерби срещу Левски. Разградчани гостуват на Националния стадион "Васил Левски", а срещата е с начален час 19:00.

Преди малко повече от месец Лудогорец надигра категорично "сините", като се надява това представяне да се повтори и в неделя. "Отиваме в София с идеята и целта да се представим на ниво. Представянето на ниво означава да победим. Няма да бъде лесно, но това ни е идеята. Надявам се тя да се осъществи. Няма мачове, които се препокриват. Винаги има нещо различно. Надявам се ние да се представим на едно добро ниво, което да ни позволи да се поздравим с успех", заяви Стоев пред клубната телевизия. 

"Нормално е да съм наясно (б.р. със състоянието на Левски в момента). Но предпочитам са се фокусирам върху нашия отбор. Левски си има ръководство и треньори, които да се занимават с него. Всеки мач е важен. Няма маловажни мачове в тези плейофи. Но винаги следващата среща е най-важна.  Всички са здрави. Тренират нормално. С настроение. Надявам се в неделя нещата да се получа", допълни още наставникът. 

Един от големите проблеми на Лудогорец е, че създава много положения, които обаче не може да реализира. "През седмицата работихме много в последната фаза – първоначално създаване и впоследствие реализиране на головите ситуации. Убеден съм, че футболистите независимо с какви функции са в даден момент ще реализират създадените положения. За нас всеки мач е важен. И трябва да вземаме максимума точки. Преследвачите са близо до Лудогорец и всяка загубена точка води до допълнително напрежение. Това в никакъв случай не би ни харесало. Надявам се да не се получи". 

Междувременно стана ясно, че една от звездите на тима е изкушаван от клуб от родината му - вижте повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички