Делио Роси защити грешниците си и обяви: До 5' трябваше да водим 2:0


Делио Роси защити грешниците си и обяви: До 5' трябваше да водим 2:0
Снимка: БГНЕС

1747 0

Треньорът на Левски Делио Роси не критикува никой от своите играчи, въпреки двете индивидуални грешки в мача с Етър, завършил 1:1.

"След първите 5 минути трябваше да водим с 2:0. После мачът стана сложен, те се бяха затворили и беше трудно. Ситуацията с гола на Етър... Нелепа грешка, след нея мачът стана труден, ние съумяхме да се върнем в него, но не успяхме да победим. Грешки се правят винаги, аз нито пазя вратата, нито бия дузпите, а и съотборниците на Кръстев и Нашименто се опитаха да ги компенсират", коментира италианският специалист пред "Диема Спорт".

"Дали Нашименто е подходил високомерно? Той е дузпаджия, в Динамо той ги изпълняваше, всеки може да сгреши", каза още Роси.

Специалистът коментира и промените, които направи за двубоя. "Да, направихме промени, но малко на брой. Идва тежък сезон и исках да видя и други играчи", посочи той.

"Повече концентрация трябва, но като създаваш положения, скоро ще почнеш и да ги вкарваш. ЦСКА? До полунощ ще мисля за мача с Етър, пък после за ЦСКА. Трябва да покажем повече сърце в този мач", завърши италианецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички