Делио Роси с едно основно очакване за официалните мачове на Левски


Делио Роси с едно основно очакване за официалните мачове на Левски
Снимка: БГНЕС

1130 0

Треньорът на Левски Делио Роси се надява отборът му да изглежда по-свеж за официалните мачове, тъй като в днешната контрола си е проличало, че подготовката все още им тежи. "Сините" победиха украинския Олександрия с 1:0 и записа втора победа от трите контроли, които изигра.

"40 минути ние успявахме да поддържаме дистанцията. И доста неща направихме за 40 минути. След това започнахме да удължаваме и разширяваме отбора и не успяхме да намерим доброто разстояние между звената", коментира Роси.

"Наистина днес изиграхме първия сериозен приятелски мач срещу един отбор със сигурност по-напред в подготовката от нас и силен физически. Днес исках да дам достатъчно време на някои футболисти, за да видим докъде сме стигнали. Още сме тежки. Трябва да сме по-свежи."

Попитан дали тимът е готов за евротурнирите, италианският треньор отговори: "Ако не дойде някой друг, значи това е отборът", а на въпрос дали се очакват нови попълнения, той отново призова да се попита ръководството. 

"Холмар, както всички, които бяха на Мондиала, има право на 2 седмици почивка. След това като дойде трябва да започнем тренировки с него. Мисля, че по-скоро от един месец, месец и нещо няма да бъде на разположение", обясни Делио Роси за исландският национал Холмар Ейолфсон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички