Делио Роси пак сменя състава и схемата за Лудогорец


Делио Роси пак сменя състава и схемата за Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

2503 0

Въпреки успеха с 2:0 над ЦСКА в първия полуфинал за Купата на България, треньорът Делио Роси не даде почивка на отбора. Причината е, че "сините" са в тежка серия от мачове. Утре те приемат Лудогорец на "Герена" в 20:00 часа.

Срещата е много важна и за двата отбора - разградчани искат да запазят аванса си от шест точки пред ЦСКА. "Сините" пък в момента са четвърти - място, което не гарантира дори участие в бараж за Лига Европа, и те искат да си върнат третата позиция.

След сблъсъка с "орлите" на Левски му предстои двубой срещу ЦСКА в сряда, 18 април. На 25-и пък е реваншът с "червените" за Купата.

За да запази състава си свеж за всичките срещи, Роси отново ще прибегне до въртележка на играчи, пише "Тема Спорт". Той не се плаши да заменя понякога по половин отбор за дадена среща спрямо предходната. Същото важи и за схемата - така бе срещу ЦСКА онзи ден.

Очаква се шанс за изява по единия фланг на атаката срещу разградчани да получи Жерсон Кабрал. Възможно е мача да започне и Прохазка, който бе резерва срещу ЦСКА. В средата на терена пред Роси не липсват опции - може да заложи на Васил Панайотов и/или Жорди Гомес, въпреки че те са на един картон от наказание. В нападение своя момент чака Станислав Костов.

През пролетта италианецът не пипа само трима от бранителите - Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон и Милош Цветкович.

Добрата новина за италианеца е, че няма играчи с травми от двубоя с "червените". Едва ли в групата за утрешния мач с разградчани ще попаднат Ривалдиньо и Аймен Белаид, които лекуват контузии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички