Делио Роси: Не съм на нивото на Мапуку, за да го коментирам


Делио Роси: Не съм на нивото на Мапуку, за да го коментирам
Снимка: Guliver/GettyImages

1804 0

Наставникът на Левски Делио Роси заяви, че отборът показва все по-добра игра, но има още какво да се желае. "Последният мач винаги е труден. Футболистите вече мислят за самолета след дългия лагер. Освен това играем срещу отбор, който е разгара на шампионата. Физически стояхме по-добре. Успяхме да изпробване някои от новите. Други още не са готови за игра. Работихме добре. Вижда се по-добра игра, но има още какво да се желае“, анализира Роси.

"Подготовката мина в две фази. Първата е повече физическо натоварване. Втората – повече тактика и игра с топката, за да сме готови и още от първите мачове да печелим точки. Паулиньо и Нашименто са двама играчи, които ние взехме, за да подсилим състава. Още не са в топ форма, но те имат качества и ще ни бъдат полезни“, коментира още италианецът. 

Роси коментира и публикацията на Мапуку в социалните мрежи относно селекцията на "сините". "Не мога да коментира това, което казва Мапуку. Още повече аз не съм на нивото на Мапуку, така че трябва да питате него“, заяви Роси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички