Левски приключи лагера в Малта с победа


Левски приключи лагера в Малта с победа
Снимка: Официален сайт на Левски

1300 0

Левски приключи лагера си в Малта с победа, след като постигна усех с 2:1 срещу местния Гзира. Попаденията за успеха бяха дело на голмайстора на тима Давид Яблонски и новото попълнение Фелипе Нашименто, който реализира от бялата точка.

Дузпата бе спечелен от друго ново попълнение -Паулиньо, който отново остави добри впечатления с изявите си.Сенегалският нападател Самб бе точен за Гзира.

Като цяло "сините" изиграха добър двубой и не оставиха съмнения кой е по-класният тим. През първото полуври защитникът Давид Яблонски откри резултата след асистенция на Нашименто, който се включи отлично в срещата. В 37' след отпускане в редиците на столичани Самб върна попадението и изравни резултата. Отборът на Делио Роси започна силно второто полувреме и в 50' след фаул Нашименто центрира, но малко не достигна на Яблонски за втори път да засече топката.

Минута по-късно Паулиньо спечели дузпа, след страхотни индивидуални действие, които бяха спрени с нарушение. От бялата точка се разписа Нашименто, което бе първо попадение за него със "синята фланелка". В 69' отново можеше да се разпише, но ударът му мина встрани от вратата. На 10 февруари е последната контрола на Левски, като срещу Сливнишки герой „сините“ ще представят тима за пролетния дял от шампионата.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички