Красимир Иванов: Търсим спортен директор, Наско Сираков не е вариант


Красимир Иванов: Търсим спортен директор, Наско Сираков не е вариант
Снимка: БГНЕС

2184 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че скоро отборът може да има спортно-технически директор. Той допълни, че името на легендата на клуба Наско Сираков не е сред обсъжданите.

"Лицензът на клуба за следващата година е издаден вече. Обсъжда се опцията за спортно-технически директор, това не е спекулация, аз го казах на една пресконференция. Не е Кирил Вангелов фаворитът за този пост. Не смятам, че това нещо ще стане с конкурс. Не сме обсъждали името на Наско Сираков", каза Красимир Иванов.

"104-годишнината отбелязва нарастването на годините на клуба. С нарастването на годините нарастват и очакванията. Надявам се, че ще продължим пътя за възходящото развитие на клуба. Резултатът от финала за Купата на България охлади малко нашето настроение, но като цяло мисля, че Левски се развива в правилна посока. Надявам се, че футболистите ни са спокойни, но не отпуснати преди мача с Черно море. Бъдещето на Делио Роси не е директно свързано с този мач.

"Разбира се, мачът довечера е вододел. Участието в Лига Европа за нас е задължително. Нашето желание е да си извлечем поуките от този сезон и да не ги допускаме през следващите. Оферти за Роман Прохазка и Васил Панайотов има разменени, водят се разговори", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички