Делио Роси: Извинявам се и се срамувам


Делио Роси: Извинявам се и се срамувам
Снимка: Оф. сайт на Левски

4080 0

Треньорът на Левски Делио Роси направи кратко, противоречиво изказване след загубата на своя тим от Ботев (Пловдив). "Сините" паднаха в Коматево, въпреки че играха повече от полувреме с човек повече.

Италианецът не се появи както обичайно да говори веднага след мача, а според информация на "Диема Спорт" е отишъл в съблекалнята, за да говори веднага с играчите си. По подобие на собственика Спас Русев, ако разбира се, информацията е вярна, Роси заяви, че се срамува от играта на възпитаниците си и от резултата и че съжалява.

"Както обичайно съм тук с лицето си, срам ме е. Не мога да коментирам от техническо естество мач, който не изиграхме въобще. Ясно е, че е моя вината за това представяне. Аз съм отговорникът, извинявам се и се срамувам", е заявил италианският специалист след фиаското.

Както е известно, това бе трета поредна загуба за "сините" в първенството и четвърти пореден мач без победа. Отборът от "Герена" е заплашен да загуби третото си място, което ще се случи, ако Берое победи Верея днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички