Деян Иванов не попадна в групата на Левски, всички нови са на линия за мача с Витоша


Деян Иванов не попадна в групата на Левски, всички нови са на линия за мача с Витоша
Снимка: Официален сайт на Левски

4345 0

Група от 19 футболисти определи старши треньорът на Левски Петър Хубчев за мача от 6-ия кръг на Първа професионална лига срещу Витоша (Бистрица). Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ е в събота, 17 август от 20:30 часа.

Тази вечер „сините“ направиха последната си тренировка преди срещата с Витоша. В заниманието участие взеха всички футболисти, с изключение на Хали Тиам и Станислав Костов, които се възстановяват от травми и се подготвят по индивидуална програма.

Впечатление прави, че Деян Иванов не е в групата, но Рейш, който имаше проблеми е в нея. Освен това всички нови попълнения са на линия за сблъсъка.

Ето и цялата група на „сините“:

Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Йоанис Каргас, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Фелипе Нашименто, Паулиньо, Станислав Иванов, Франко Мазурек, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта

На "Герена" пък продължават да настояват за звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Днес стана ясно, че ръководството на "сините" готви примамлива заплата, за да убеди Неделев да премине в клуба. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички