Петър Хубчев дава нов шанс на Насиру Мохамед


Петър Хубчев дава нов шанс на Насиру Мохамед
Снимка: Оф. сайт на Левски

1759 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев изглежда ще даде нов шанс на разочаровалия го Насиру Мохамед. На пръв поглед това изглежда логична стъпка от треньора, тъй като фланговите му играчи не изглеждат в отлична форма, а и ръководството на тима плати не малка трансферна сума за услугите му.

Към този момент ганайският футболист, който има шведски паспорт е играл в едва два от мачовете на столичния тим. Дебютът му бе при загубата с 0:3 от АЕК Ларнака, като след мача Петър Хубчев обяви, че не е доволе нто Мохамед, тъй като не е изпълнил дадените му технически наставления, припомня "Меридиан Мач". Вторият мач за играча бе при победата над Ботев Пловдив с 3:1, когато получи едва 7 минути на терена.

Сега изданието твърди, че дори е възможно Мохамед да стартира като титуляр в мача с Витоша Бистрица, след като е започнал да разбира какво се желае от него.

На Герена пък продължават да настояват за звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Днес стана ясно, че ръководството на "сините" готви примамлива заплата, за да убеди Неделев да премине в клуба. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички