Де Ноойер: "Левски" е Фейе­норд на България


Де Ноойер: "Левски" е Фейе­норд на България
Снимка: levski.bg

1549 0

Халфът на Левски Джереми де Ноойер даде интервю пред холандското издание Voetbal In­ternational, в което сравни сини­те с местния гранд Фейенорд. Той посочи, че е изненадан от големия брой фенове, които подкрепят тима в гостувания­та, въпреки че им се налага да пътуват по няколко часа с ав­тобус, информира "Тема спорт".

"Когато играехме с Литекс за първенство в Ловеч, на стадиона имаше около 6 хиляди зрители, а половината от тях бяха от Левски", заяви впечатлен Де Ноойер. Той допълни, че засега отборът изпълнява цел­та, поставена от ръковод­ството.

"Първоначално задачата бе да се класираме в Топ 3. Не започнахме добре сезона, но успяхме да преобърнем нещата и в един момент имахме пред­нина от 4 точки на върха. Пока­захме, че Левски е амбициозен и отново ще е успешен клуб, как­ъвто е бил преди няколко годи­ни. Бих казал, че Левски е Фейе­норд на България", подчерта Де Ноойер.

Той допълни, че изне­надващо бързо се е адаптирал. "В началото ми бе трудно. Под­писах и имах само три седмици да се подготвя. Постарах се и успях", завърши той.

Пред сайта pzc.nl той комен­тира и прекратения мач с Ли­текс. Холандският полузащитник бе на трибуните и не игра заради наказание.

"Изведнъж на терена се появи човек в черве­но яке (б.р. - Стойчо Стоилов) и извади играчите на съперника. Те така и не се върнаха. Падах­ме с 0:1, но печелим служебно с 3:0. До изваждането се стигна, след като Бедоя атакува врата­ря, но не го удари, а просто ис­каше да го сплаши. Защитник на Литекс обаче го сграбчи за гър­лото. Бранителят веднага бе изгонен, отсъдиха и дузпа. След това противникът напусна. Та­кова нещо досега не съм виждал. След това отпразнувахме слу­жебната победа с агитката", каза Джереми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички