Дадоха Георги Иванов-Гонзо на съд за обида


Дадоха Георги Иванов-Гонзо на съд за обида

1214 0

Думите на мениджъра Николай Жейнов, че ще даде на съд спортния директор на "Левски" Георги Иванов, се оказаха напълно сериозни, пише вестник "Тема Спорт”. Новината се оказа факт и бе потвърдена от агента - вчера е внесена искова молба срещу Гонзо.

"Искът вече е входиран. Съдя Георги Иванов за нанесени обиди. Ще се видим с него в съда", каза Жейнов.

Престрелката между него и Гонзо започна в края на миналата година по повод трансферите в Левски. Агентът си позволи да коментира "синята" селекция и заяви, че клубът е "обрал боклука на Европа". Тогава шефът на "сините" обвини Жейнов, че последният е саботирал и забавил умишлено селекцията на клуба.

Впоследствие Жейнов отговори на нападките в интервю. "Знам някои съмнителни сделки, Франсис Нар - два месеца преди да дойде в Левски, се предлагаше на всички агенти сам, при това като свободен агент. И очакваше заплата не повече от 5 хиляди евро. Изтичаше му договорът, имаше проблем с ръководството на Баник - не го допускаха до първия отбор. След това футболистът, понеже е много щастлив, си преподписва договора. Поради каква причина? И се явява след това да осъществи трансфер в Левски за около 200 хиляди евро. Много интересно как футболистът подписва за 3,5 години, плюс опция за още една. Комисионата на агента винаги се изплаща върху годините на договора. Кой му беше агент, да попитам аз?", каза тогава Жейнов.

Гонзо отново не замълча и нарече мениджъра "глупак". Веднага след това Жейнов поиска публично извинение от страна на Георги Иванов и се закани, че ако не получи такова, ще съди спортния директор на "Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички