Огнянов: Левски може да се пребори за титлата, аз ще помагам


Огнянов: Левски може да се пребори за титлата, аз ще помагам
Снимка: Официален сайт на Левски

1109 0

Новото попълнение на Левски Антон Огнянов е оптимист относно шансовете на "сините" да се преборят за титлата.

"Много съм щастлив. Радвам се, че съм част от този голям отбор. За мен този трансфер означава много. Радвам се, че ще имам възможност да се докажа, защото предният път не успях, да покажа своите качества и да помогна с каквото мога на отбора", каза той пред клубната телевизия.

"Моите цели са добро представяне, доказване като име и да помогна на отбора да се пребори за титлата с Лудогорец и за по-добрите игри на самия отбор. Няма нищо непознато за мен, атмосферата винаги е била приятна. Надявам се и сега да е така", допълни той.

"Смятам, че Левски има шанс за титлата. Конкуренцията в лицето на Лудогорец е голяма, но смятам, че можем да се преборим с тях", категоричен е той.

Запитан защо подписването му с клуба се забави толкова, Огнянов заяви: Такива са процедурите и правилата в отбора, затова стана забавянето. Всичко е хубаво, когато свършва добре".

Бившият играч на Дунав разкри още, че състоянието му физически е добре, но малко е изостанал откъм подготовка. "Смятам, че ще наваксам", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички