Чудо: "Левски" най-накрая с нападател в "А" група


Чудо: "Левски" най-накрая с нападател в "А" група

1176 0

Стойчо Стоев най-накрая ще може да пусне в титулярния състав на "Левски" централен нападател, след като Атанас Курдов получи разрешение да излезе на терена срещу Монтана.

Това стана възможно благодарение на намесата на ФИФА по казуса с бившия нападател на Ботев (Пловдив) и Славия. От футболната централа са пратили писмо до БФС, в което официално позволяват играчът да бъде картотекиран.

Досега това беше невъзможно, защото бившият му тим Астана отказваше да прати жълтата карта на Курдов. Според казахстанския тим, нападателят си е тръгнал неправомерно, докато позицията на юношата на "сините" е, че отборът му дължи няколко заплати.

Така вече няма пречки за Курдов да запише официален повторен дебют за "Левски". Той игра във всички контроли на отбора преди старта на сезона, но досега не е записал и минута в "А" група.

Неуреден засега остава казусът с Умар Диаби. Пристигналият от Кошице нападател все още не може да играе за "сините", но се очаква до края на следващата седмица и неговата жълта карта да бъде представена в БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички