Чудесни новини на "Герена" за финала на "Лазур"


Чудесни новини на "Герена" за финала на "Лазур"

1168 0

Добри новини получи вчера треньорът на "Левски" Стойчо Стоев от лекарския щаб на тима. А те са, че ще може да разполага с всичките си титуляри за финалния мач за Купата на България срещу Черно море, информира "Тема спорт". Битката за трофея е на 30 май, събота, от 20:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

С контузии в "Левски" са Валери Домовчийски, Роман Прохазка и Луис Педро. Първият пропусна визитата на Локомотив (Пловдив) заради травма в глезена. Състоянието му обаче се подобрява и със сигурност ще бъде готов за събота. Вчера единственият чист нападател на "сините" тренира на облекчен режим.

С контузия от "Лаута" е Роман Прохазка. Словакът бе заменен още на почивката заради болки в бедрото. Той е обяснил за проблема си на треньорския щаб и Стойчо Стоев веднага е разпоредил на Александър Александров да загрява и влиза на мястото на словака. Прохазка е обяснил, че иска да доиграе срещата, но треньорът категорично му е забранил. Вчера Роман тренира във фитнеса на "Герена".

Поради тази причина в края на мача бе принуден да напусне и Луис Педро, който бе сритан на няколко пъти от играчи на Локо (Пд).

Почти сигурно тримата няма да играят в последния кръг срещу Марек. Мачът с дупничани е във вторник, 26 май, от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Очаква се утре на касите на "Герена" да бъдат пуснати допълнителни бройки билети за сблъсъка с Черно море за купата. "Сините" ще получат от ПФЛ още около 5 хиляди места за секторите В, Г и А. Всички те са на цена 12 лева. По 50 струват талоните за ложата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички