Чибуабуа ще прибира под 10 бона в Левски


Чибуабуа ще прибира под 10 бона в Левски

2457 0

Левски ще уреди Бавон Чибуабуа за гостуването на Марек. Спортният директор Георги Иванов одобри нападателя, който изкара пробен период на "Герена", и му предложи договор.

"Сините" вече уточниха финансовите параметри и срока на контракта на играча, съобщава "Тема Спорт". 23-годишният конгоанец ще прибира по-малко от 10 хиляди лева заплата в Левски.

Срещу толкова се разписва последното попълнение на тима - Наджиб Амари. Малко по-скромна сума ще взима роденият в Белгия Бавон. Двамата играчи имат един и същи мениджър.

Бившият футболист на унгарския Дожа Уйпещ ще се завърне на 'Герена" следващата седмица и официално ще парафира със "сините". Договорът на Чибуабуа ще е до края на първенството, но той ще може да бъде прекъснат без никакви проблеми на Нова година. Причината е, че оттогава думата по селекцията ще има бъдещият треньор на "сините" Димитър Димитров.

Ако Херо тогава прецени, че Чибуабуа му е нужен, ще го задържи в състава. Но ще може и да го освободи, при това без играчът да може да претендира за неустойка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички