Сектор "Б": Наказват ни заради провокации от МВР


Сектор "Б": Наказват ни заради провокации от МВР

2306 0

Постоянни провокации от полицаите към феновете са причина за зачестилите напоследък наказания на Левски. Това се твърди в остра позиция на Националния клуб на привържениците на "сините", разпространена вчера. В нея феновете наричат униформените "нашите приятелки под пагон" и ги обвиняват, че са истинската причина за ексцесиите в последните три гостувания на тима - в Ловеч, Хасково и Варна.

"Службогонците с фуражки посетили и фенклуба ни във Варна. И след като никой не пожелал да им отвори, те решили да разбият вратата и да понабият присъстващите вътре, сред които имало и жена", написаха още феновете. Те призоваха никой запалянко да не обръща внимание на действията на полицията в двубоя с Лудогорец довечера (19,30 часа).

Изпълнителният директор Константин Баждеков изтъкна, че неслучайно санкциите заради ексцесии с агитката винаги идват след гостувания.

"В тези двубои не можем да въздействаме върху организацията и условията за нашите фенове. Но пък носим отговорност за действията им. Сигурен съм, че срещу Лудогорец няма да има проблеми", каза Баждеков. Той разкри, че интересът към мача засега е доста слаб - до късния следобед бяха продадени не повече от 300 билета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички