Целта на феновете - 1 милион акции от Батков


Целта на феновете - 1 милион акции от Батков

1585 0

Откакто в "Левски" са пуснали дарителската кампания "Левски е твой" с цел подпомагането на клуба срещу акции, "сините" фенове се активизираха по форумите. Основната идея, която се промъква в повечето изказвания, е привържениците да отмъкнат поне 1 милион лева, респективно 1 милион акции, пише "7 дни спорт".

Собственикът на "Левски" Тодор Батков има 8 милиона акции, а всеки който иска да си закупи пакет, го получава именно от въпросните. Феновете се надяват с даването на 1 милион лева да помогнат на клуба най-вече за лиценза за Европа.

Както вече стана ясно, "сините" в момента не отговарят на изискванията заради задължения към бивши футболисти и треньори. Активността при закупуването на акции е умерена, като опашки на "Герена" не могат да бъдат видяни. Все пак има достатъчно време дарителската кампания да успее.

Другото, което подтиква феновете да минат 1 милион акции, е кампанията на ЦСКА за увеличаване на уставния капитал. "Червените" удариха близо 1,1 млн. акции, емисията обаче бе неуспешна. При "сините" не може да се стигне до неуспех, тъй като кампанията не е за увеличаване на капитала, а за подпомагане на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички