Бразилска магия! Уелтън наелектризира "Герена" и направи за смях съперника (ВИДЕО)


Бразилска магия! Уелтън наелектризира "Герена" и направи за смях съперника (ВИДЕО)
Снимка: Boris Barbolov / LAP.bg

10735 0

Левски свърши работата си във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, след като отстрани Шкупи. "Сините" отстраниха северномакедонският тим с общ резултат 3:0.

Отборът на Николай Костов си осигури добра преднина още след първия мач в Скопие, побеждавайки с 2:0 с голове на бразилците Уелтън и Роналдо. Победата в София дойде с красив гол в последните секунди на влезлия от резервната скамейка Марин Петков.

Щипка магия от Уелтън

По време на двубоя обаче отново сред най-активните бе Уелтън, като почти всяка атака минаваше през него. И макар да не успя да се разпише в реванша, то с едно от отиграванията си "взриви" публиката на Левски, която започна да го аплодира и скандира името му.

При организирането на една атака в края на първото полувреме Уелтън направи впечатляващ финт. Той хвана топката с двата крака и прехвърли противниковия играч през главата му преди отново да си вземе коженото кълбо и да тръгне напред. А това наелектризира "сините" фенове, които веднага подкрепиха бразилеца с овации. А куршумът, с който Марин Петков "прониза" северномакедонските сърца не бе по-малко впечатляващ.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички