Бранител на Левски: Промяната при Стоянович е очевидна


Бранител на Левски: Промяната при Стоянович е очевидна
Снимка: Официален сайт на Левски

1100 0

Крайният защитник на Левски Матео Стаматов се възстановява в Барселона след травма в крака и призна в интервю, че не пропуска мачове на "сините".

Стаматов няма мачове през пролетния полусезон, а на негово място столичано привлякоха Фейсал Рерас, който е неизменен титуляр в лявата зона на отбраната за Левски.

"Скоро не бих казал, че ще се върна в игра. В момента още имам шина на крака, имобилизиран е вече трета седмица. Следващата седмица трябва да я сваля и да започна раздвижване. От първия момент съм под наблюдението на известния лекар д-р Рамон Кугат, с когото се познаваме отдавна. Поддържаме връзка от момента, в който той ми направи операция преди години, когато играех в Еспаньол. Той иска поне 1-2 седмици да следи ежедневно как реагира коляното на натоварванията и тогава ще решим дали ще остана още или ще се върна в София. Но възстановяването ще отнеме поне 20 дни. Трябва търпение и упоритост. Нищо не може да ме спре да постигна целите си. 

"Разбира се, че гледам амчовете на Левски по телевизията. Много се радвах, когато отстранихме Берое за Купата на България. Отборът се представи стабилно в защита, този път си вкарахме и положенията и заслужено сме в следващия кръг. Има голяма промяна при Стоянович. Той работи много добре и отборът тепърва ще прави крачки напред. И ако в първенството трудно наваксваме изоставането, в турнира за Купата имаме всички шансове да сме победители. Надявам се и аз да мога да дам своя принос. 

"Още нищо още не сме говорили с ръководството за договора ми. Това не ме притеснява, защото на дневен ред е да се възстановява и да играя отново. Само това ме вълнува, темата за други оферти не искам да коментирам", каза Стаматов за Гонг.

"Баба ми е е най-големият ми фен . Гледа всеки мой мач още от детските ми години, вече разбира доста и от играта. Винаги ме е подкрепяла, както и моите родители, които ми помагат", коментира Стаматов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички