Не е само Петър Хубчев: Още един дълг заплашва Левски, лицензът е застрашен


Не е само Петър Хубчев: Още един дълг заплашва Левски, лицензът е застрашен
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

7101 0

Отново тъмни облаци пристигнаха на "Герена", след като стано ясно, че треньорът Петър Хубчев е осъдил бившия си клуб Левски за около 1 милион лева заради неизплатени заплати. "Сините" ще обжалват решението на ФИФА, но за тях изгледите да спечелят не са обнадеждаващи.

Часове по-късно "Труд" съобщава, че ще има още финансови проблеми за клуба. От Левски не са се разплатили със Септември (София). Втородивизионният отбор очаква 100 хиляди евро от трансфера на Здравко Димитров, но от "сините" все още не са ги заплатили.

Двата казуса пред Наско Сираков и компания могат да навредят сериозно на клуба и по друга линия. Скоро ще трябва да се получи лиценз за следващата кампания, а ако тези два случая не бъдат разрешени до тогава, не се знае как може да се развият нещата.

Пред клуба все още стои възможността най-голямата звезда на отбора Найджъл Робърта да бъде продадена и оттам да пристигнат финансови средства, които биха били от изключителна помощ. Въпреки това, старши треньорът на "сините" Славиша Стоянович "се моли" да не се стига до продажбата на нападателя, тъй като е много важна част от състава му.

Колкото до проблема между Левски и Петър Хубчев, той възникна от неправомерното уволнение на наставника. Освен това, както е известно, той сключи контракт със "сините" със своя германски паспорт, което улесни казуса му от ФИФА (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички