Борислав Цонев: Разубеждаваха ме за Левски, но тук съм щастлив


Борислав Цонев: Разубеждаваха ме за Левски, но тук съм щастлив
Снимка: принтскрийн

1511 0

Полузащитникът Борислав Цонев изрази радостта си от факта, че вече е играч на Левски. Той призна, че е бил разубеждаван да подпише с клуба заради сложната ситуация, но неговото желание е било да играе със синята фланелка. Както е известно, той и брат му Радослав са юноши на клуба.

"Щастлив съм от този факт, че съм играч на Левски. За мен последният един месец, в който тренирах, бе доста приятен. Връщам се вкъщи. Доста добре се чувствам и се надявам се и занапред да е така. Беше трудно само да тренирам с Левски, но гледах да съм концентриран и мотивиран, да нямам контузии, за да покажа всичко от себе си. С г-н Сираков се разбрахме бързо, но имах проблеми с предишния ми клуб. Разбира се, че се надявам да стигна до националния отбор, тъй като играейки тук, има по-голям шанс селекционерът да те забележи. Всеки футболист иска да играе в националния отбор. За мен най-важно е да се представям на ниво тук, да помагам максимално на отбора", коментира той след днешната контрола с Витоша.

Цонев е оптимист, че Левски ще оцелее. "Вярвам. Преди подписа ми, когато тренирах, доста познати ми намекваха да не отивам в Левски, предвид положението. Но аз от началото си исках да помогна в тази ситуация. Знаех каква е обстановката тук и веднага се съгласих. Надявам се да подобрим резултатите, в момента те не са радващи. Имаше интерес към мен, но моето желание бе да играя в Левски, да помогна. Тук се чувствам щастлив. Още повече в този тежък момент. Това е моят клуб. Имаше интерес и от други български отбори", заяви той.

"Благодаря на феновете, че подкрепят отбора, че са до него в този момент. Голямо благодаря и уважение. Повлия на избора ми и това, че познавам треньора Георги Тодоров. Доста му е трудно, че много футболисти си тръгнаха и прави нов отбор, с доста млади футболисти. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на Георги Тодоров, на себе си и на отбора", завърши халфът. А каква е ситуацията с брат му, който също е желан в Левски, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички