Борислав Цонев: Напрежението е голямо, но се успокоихме и спечелихме


Борислав Цонев: Напрежението е голямо, но се успокоихме и спечелихме
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1252 0

Полузащитникът на Левски Борислав Цонев беше избран за играч на мача при победата на Берое с 2:1 в мача от шести кръг на Първа лига.

„За мен наградата е за целия отбор. Усилията и желанието на целия отбор допринесоха за победата. Радвам се, че преди паузата ще се успокоим с тази победа“, каза Цонев минути след края на мача на стадион „Георги Аспарухов“. За гола – ритнах я от по-далече, радвам се, че влезе. Напрежението е голямо и това бе причината за червения картон. След двата гола се успокоихме и спечелихме“, каза Цонев.

„Не беше приятно за всички в предишните мачове, но се надявам да спечелим още много точки за феновете ни. Този човек има по-различна методика на тренировките, но във футбола отборите са равностойни и който иска победата повече, той ще победи“.

„Ние гледаме нас си, за да влезем във форма, тъй като много момчета не бяха в отбора през миналиия сезон. Сега се надявам да сме в по-добра форма през септември“, завърши Цонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички