Боримиров: Повиших таксата в школата заради подобрените условия


Боримиров: Повиших таксата в школата заради подобрените условия

2383 0

Директорът на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров призна за увеличение на таксата за децата в школата. Той разкри, че причината за това са подобрените условия от неговото идване на поста.

"Таксите не са вдигнати с 67 % както се появи в някои от медиите. Истината е, че повишихме таксата от 35 лева на 50. Откакто поех школата на Левски, доста от условията се подобриха значително - имаме нов изкуствен терен, нови съблекални, екипировката, която спуснах като нареждане да се даде на всички деца и да бъде еднаква за всички, защото това вдига самочувствието на децата. Това е причината за повишаването на таксата", разкри Боримиров пред "Дарик".

Той посочи какви са таксите в школите към столични клубове. Оказва се, че досега в Левски цените са били най-ниски. По 50 лв. плащат за школите на Славия и ЦСКА, по 40 лв. в Локо (София), в ДИТ таксата е 60 лв. и се плаща за три месеца напред.

От клуба са предупредили родителите за готвеното увеличение, като те са го приели с разбиране, а не с недоволство, както писа "Меридиан мач".

Шефът на "синята" ДЮШ призна още, че информациите за треньорски бунт в школата не отговарят на истината, но забавяне на заплатите им наистина има.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички