Боримиров: Левски притеснява Лудогорец, ще се стараем да засилим притеснението им


Боримиров: Левски притеснява Лудогорец, ще се стараем да засилим притеснението им

991 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изброи приоритетите си в клуба. Той изрази мнение, че в Лудогорец се притесняват от "сините", след като са заявили, че титлата в България е приоритет за тях.

"Наскоро четох едно интервю на Владо Стоянов, в което той казва, че приоритет им е шампионатът, което само по себе си говори, че в Лудогорец има някакво напрежение и се притесняват от нас. Ние ще се стараем в мачовете, които ни предстоят, да извоюваме победи, за да сме близо до тях и още повече да ги притесняваме", сподели Боримиров пред клубната телевизия.

"В лицето на старши треньора и неговия екип виждам човек, който мисли за бъдещето на Левски. Ние трябва да предоставим време на Елин Топузаков, който да планира бъдещето на клуба. Това, което ми се иска за в бъдеще, е да вкарваме повече голове", добави директорът.

Той разкри, че е доволен, че в отбора нямало деление на групички и всички са задружни. "Това ме кара да вярвам в този отбор", посочи той.

Лично за себе си Боримиров заяви: "Надявам се доверието, което ми е гласувано, да го оправдая, не само на собствениците, а на всички привърженици на клуба. Така че аз, Елин Топузаков, Асен Букарев и целият спортно-технически щаб ще работим в тази насока".

Спортният директор говори и за школата, която продължава да ръководи. Той призна, че ще се работи за присъствието на повече българи и само качествени чужденци.

"В школата заварих неща, които не бяха както трябва – от базата до учебно-тренировъчния процес. В последните няколко години успяхме да изградим в школата едно постоянство, едни по-добри условия за работа и най-вече да сме отбор, който може да се похвали с пет първи места от десет отбора, които играят в първенствата. Мисля, че вървим във възходяща линия. Фактът, че 5-6 футболиста от школата вече тренират и отчасти играят с мъжете, само по себе си говори в каква насока върви школата и самият клуб. За мен школата е "застраховка живот” и един отбор без собствена школа губи своята визия, своя облик. Левски винаги се е славил с една хубава и добра школа, така че ние ще продължим тази традиция. Както вече казах, желанието ми е и за това ще работя в нашия отбор да има повече българи, включително наши юноши, и качествени чужденци", сподели той.

Даниел Боримиров апелира още към феновете да посещават мачовете на отбора.

"От наша страна ние ще се постараем да играем атрактивно, да вкарваме голове, за да може те да са радостни и да идват на всеки мач все повече и повече", завърши директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички