Боримиров изригна: Подготвят ни с картони за мача със сборния отбор


Боримиров изригна: Подготвят ни с картони за мача със сборния отбор
Снимка: БГНЕС

1132 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изрази недоволство от рефера Ивайло Стоянов в дербито с Лудогорец. Той заяви, че според него не е отсъдена 100 % дузпа в полза на "сините". Срещата от 28-ия кръг на Първа лига между двата отбора завърши 0:0.

„Отборът игра много добре. Раздаде се на терена, но явно един човек имаше против Левски да победи днес. За мен не отсъди 100 % дузпа. Картоните бяха в една посока, а именно в наш ущърб”, заяви Боримиров.

„Предстоят ни тежки мачове срещу Дунав и най-вече срещу сборния отбор, на който няма да му казвам името. Не знам дали такъв съдия с такъв ранг трябва да свири в А група. Днес бих оприличил неговото съдийство като престъпно”, коментира той.

„Държахме се много добре на терена. Ако беше отсъдена дузпата през първото полувреме щеше да се развие по друг начин мача. Това е пътят на Левски-класни чужденци, а всичко останало българи и юноши.

За Сърджан Лукин ще разберете. Водят се разговори, а когато му дойде времето, ще разберете всички. В момента той оправдава доверието, което Митов му гласува. С такива игри той ще защитава позициите си.

Гошо Костадинов има контузия и заради това днес не е нито в групата, нито на терена. Няма да се повтарям за договора му - на Гошо Костадинов му е предложено нещо, което към момента, след като него приема, няма какво повече да коментирам", заяви за финал Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички