Бока Хуниорс идва за двубоя с Левски само дни след сблъсъка им с Барселона


Бока Хуниорс идва за двубоя с Левски само дни след сблъсъка им с Барселона
Снимка: Официален сайт на Левски

1327 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри повече подробности за предстоящия мач с Бока Хуниорс на 19 август. Това ще е кулминацията на честванията на 75-годишнината от рождението на легендата на клуба Георги Аспарухов-Гунди. Иванов разкри, че аржентинският гранд ще дойде в София само броени дни след сблъсъка си с Барселона в турнира "Гампер".

"Това, което предстои на 19 август не е контрола, това ще е състезателен мач, свързан с пика на мероприятията от отбелязването на рождението на Гунди. Искам да кажа, че името на Гунди все още отваря врати. Без неговото име не смятам, че този мач щеше да бъде възможен. Това бе и една причините Бока да дойде в България и да играе с ЛевскиШ", заяви директорът на "сините".

"Поводът за днешната пресконференция е предстоящият мач ас Бока на 19 август да разкажем малко повече за историята, която води до този мач. Ние търсехме начин за среща с класен противник за отбелязване на 75-годишнината от рождението на Гунди. Отначалото на година се оглеждаме за възможност за провеждане на едно знаково събитие", добави Красимир Иванов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички