Левски вдига заплатата на Иван Горанов


Левски вдига заплатата на Иван Горанов
Снимка: Официален сайт на Левски

2365 0

Ръководството на Левски обмисля да предложи подобрени финансови условия по договора на Иван Горанов. Причината е, че към левия бек има сериозен интерес от няколко чуждестранни клуба. Той е бил наблюдаван в няколко пролетни мача, в които е хванал окото на скаутите. На "Герена" вече има запитвания за правата на играча, но все още не е пристигнала конкретна оферта.

Иван Горанов е най-прогресиращият футболист на Левски през пролетта. Юношата на "сините" подобри значително играта си, показа че може да бъде товарен и с лидерски функции. Той се пребори по безапелационен начин за титулярно място с взетия под наем от Рен Афонсо Фигейредо. Португалецът бе на терена само при наказание или контузия на Горанов, пише "Тема спорт".

Иван Горанов дойде на "Герена" през лятото на 2017 година, като преди това разтрогна договора си с Локомотив Пловдив. Той се обвърза с родния си клуб за три години. В момента той е един от най-нископлатените играчи в отбора. Ръководството на Левски иска да удължи договора и на чешкия защитник Давид Яблонски. Той има договор с клуба и за следващия сезон. За него турският Ризеспор изпрати оферта. Тя е на стойност 700 хил. евро. Засега от "Герена" нямат намерение да се разделят с чеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички