Бойко Борисов с коментар за случващото се в Левски и срещите с феновете


Бойко Борисов с коментар за случващото се в Левски и срещите с феновете
Снимка: БГНЕС

3514 0

Премиерът Бойко Борисов коментира обсъжданите промени в закона на хазарта, като взе отношение и за случващото се в Левски. Както е известно, "сините" фенове проведоха две срещи с Васил Божков в рамките на няколко дни, за да се обсъди бъдещето на клуба, ако се стигне до там, че бизнесменът остане без "Националната лотария".

"Аз съм левскар, болен левскар, всички знаете. Искам да се обърна към спортните журналисти. Ако е вярно, че не са платени стотици милиони лева данъци, аз какво да направя? Изведнъж започват някакви срещи с феновете. Утре ще се видя с тях. Така или иначе с всички се виждам", заяви Борисов.

"Никой не взима никакви фирми. Какво да направя, да скрия доклада ли. Ако докладът е верен, много хора ще имат проблеми. Ако не е, няма от какво да се притесняват. Къде е свързан Левски в този случай? Левски го е имал преди мен и преди Божков. Думите "одържавяване" и "национализация" се неверни. Ако не се плащат таксите, се взима само лицензът, нищо друго", заяви Борисов.

В същото време Васил Божков отново заяви, че няма да има възможност да финансира Левски, ако се стигне до одържавяване на "Националната лотария" (ето и повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички