Божидар Краев спасява "синия" лиценз


Божидар Краев спасява "синия" лиценз

1603 0

Едва 17-годишният Божидар Краев е призван да спаси лиценза на "Левски", пише "Труд". Юношата е на тридневни проби в Ювентус. "Сините" трябва да издължат близо 1 млн. лева до 2 седмици - предимно неустойки на бивши играчи и треньори.

С Юве има предварително споразумение за едра сума. Числото се пази в тайна, а и не става въпрос за официална договорка. "Сините" обаче поставиха преди месеци цена на Краев от 1 млн. евро. Така че ако има трансфер, ще клони към милион. "Левски" иска парите на 2 транша, като първият да дойде незабавно, дори да се стигне до контракт от 1 юли 2015-а.

Юве вече получи ред положителни доклади за Краев, затова и пробите са за 3 дни. Но решаващ ще е последният оглед и няма как да се вика отрано "Ура!".

Манчестър Сити вече прати покана за проби на Краев. Рома, Интер и други от Италия също харесаха атакуващия халф. Гаранции за трансфер на Краев обаче няма. В случай на отлагане на сделката "Левски" ще помоли своите спонсори "Лев Инс", Мтел и "Ефбет" за авансово превеждане на суми по договорите. Да се разчита на обещания от организираните фенове за 1 млн. лв. годишно срещу 15% от акциите не изглежда сериозно.

Общото събрание на "Левски" е днес и ще е изненада, ако тръст "Синя България" покаже милиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички