Богдан Патрашку: В Левски сме семейство, няма да напълним клуба с румънци


Богдан Патрашку: В Левски сме семейство, няма да напълним клуба с румънци
Снимка: Официален сайт на Левски

1690 0

Новият главен скаут на Левски Богдан Патрашку успокои феновете, че няма намерение да напълни клуба със свои сънародници от Румъния. Той изгледа победата над Черно море във Варна в компанията на изпълнителния директор на "сините" Павел Колев.

"Селекцията е сложен процес. Ще оценим много добре ситуацията. За да изберем кои футболисти ще привлечем, първо трябва много добре да преценим какво качество ще остане при нас след края на сезона. Тогава ще се мисли за най-добрите решения на всеки пост. Сред новите попълнения ще има и българи, и чужденци. Водещото ще бъде да са наистина класни футболисти. Дали ще има румънци? Не се притеснявайте. Това, че ние сме румънци не означава, че ще напълним отбора с наши сънародници. Работата ни е на първо време да мислим за доброто на Левски", коментира Патрашку пред "Меридиан мач".

"Решенията за новите попълнения ще ги взимаме всички. В Левски вече сме семейство, което ще сяда на масата да обсъжда случая на всеки един футболист по отделно и ще решаваме заедно. Първите ми впечатления от играта на Левски са добри. Вие по-добре знаете, че в Левски липсваха няколко футболисти. И въпреки това отборът показа характер и се поздрави с победа, която ще вдигне самочувствието. Левски обаче е длъжен занапред да доминира повече и да печели по-убедително", каза още румънецът. А какви конкретно ще са трансферните цели на Левски вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички