Бекали посочи какви ще са трансферните цели на Левски


Бекали посочи какви ще са трансферните цели на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1420 0

Румънският футболен мениджър Джовани Бекали разкри какви ще са целите на Левски на трансферния пазар и как смята да помогне на Васил Божков прии управлението на "сините".

„Божков е мой приятел от много години. Васил ми беше приятел още когато притежаваше ЦСКА. Ако си спомняте аз му докарах Зику, Флорентин Петре и сина на Пицурка. По-късно помагах отново на ЦСКА, когато Васил го продаде на Митко и Иво. Той беше извън футбола доста време, но сега когато взе Левски ми се обади и ми каза: „Джовани, аз вземам Левски заедно с още други хора. Ти си наясно с нещата“. Вероятно сте наясно, че аз от 30 години работя като мениджър, но сега ще трябва да работя срещу тях.

Трябва да съм срещу колегите. Много мениджъри искат да вземат много от Левски. Искат големи заплати за играчите си. Ще се боря да им се плаща поне половината от това, което искат. 40 %, защото знаете, че тези, които са били преди Васил в Левски са оставили голяма рана там. Искам да помогна на моя приятел да направи отбор, който да се бори за шампион“, заяви Бекали пред "Дарик".

„Ще говорим с треньора, за да знаем какво иска той. Ще опитаме да привлечем млади футболисти от Румъния, Хърватия и Сърбия. Играчи, който са под 21 години, даже под 19 години, но да са с качества. Това трябва да са сериозни играчи, от които в бъдеще да се печелят милиони“, добави той и заяви, че ще присъства на мач на Левски, когато бъде поканен от Васил Божков.

Бекали направи интересни разкрития за сделките, които са осъществявани на "Герена", като дори разкри и каква заплата взима голмайстора Станислав Костов - вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички