Бобата Жечев пред Sportline: Не Херо, а пари и нови играчи ще вдигнат Левски


Бобата Жечев пред Sportline: Не Херо, а пари и нови играчи ще вдигнат Левски
Снимка: Иван Йочев

4068 0

"Не съм съгласен с твърдението, че тези играчи на Левски са срам за клуба. Играчите са добри, но не много добри и не отлични. А на Левски са му нужни отлични футболисти". Мнението принадлежи на легендата на Левски Добромир Жечев, който коментира пред Sportline.bg причините за шестата поредна загуба на "сините" от ЦСКА (0:3) и пътищата пред отбора оттук нататък.

"Сблъсъкът между Левски и ЦСКА бе много оспорван, равностоен, но "червените" надделяха с по-голяма ефективност. С 3-4 нападения вкараха 3 гола, а Левски показа големи слабости в защита, в централната зона. При двата гола Белаид бе неубедителен, Стойчев също. Минев поне бе на ниво. Но това е на момента, нямаме по-добри играчи. "Сините" изпуснаха няколко положения през първото полувреме, през второто при 2:0 съперникът се прибра и заложи на контраатаки. Левски продължи да атакува, но без резултат. Победата на ЦСКА е заслужена", бе коментарът на бившия защитник.

"Левски има нужда от отлични футболисти, а разполага само с добри. Оттам задачата на Гонзо е много трудна. Трябват нови попълнения на полусезона. Докато на ЦСКА всичките им попълнения са добри и в отбора има конкуренция. Стойчо Младенов заложи на 9 чужденци в стартовия състав именно заради доброто им ниво", каза още Жечев.

Той е на мнение, че бъдещият треньор на "сините" Димитър Димитров-Херо трудно ще успее да вдигне отбора. "Съмнявам се Херо да промени ситуацията, според мен Гонзо си върши добре работата, според материала, който има. Успя да вдигне отбора до последните три мача. Негово ще е решението дали да продължи да води отбора, но за да се вдигне Левски, трябват и попълнения, което е трудно, защото Левски няма финанси", признава бившият треньор на "сините".

Жечев начерта и бъдещите цели на тима от "Герена", който с двете равенства с Марек и Локо (Пд) и тежката загуба от ЦСКА се отдалечи безкрайно много от битката за титлата.

"Борбата е за класиране в евротурнирите. Ясно е, че Лудогорец и ЦСКА спорят за титлата. Нашата борба е с Литекс за третото място. Не очаквам Ботев да се намеси в тази битка, нито пък Берое, който след отличния старт с последните си две загуби се отдалечава от тази цел. "Сините" ще се борят и за Купата срещу Литекс и Лудогорец", завършва легендата на Левски.

ВИЖ ТУК ВЕЧНОТО ДЕРБИ В СНИМКИ:

ОПИЯНЕНИЕТО НА ЕДИН ОТБОР: ЦСКА ЛИКУВА СЛЕД 3:0 НАД ЛЕВСКИ

СТОЙЧО С ШЕСТИЦАТА - НОВА ПОДИГРАВКА С ЛЕВСКИ

ОТБОР И ФЕНОВЕ НА ЦСКА ЗАЕДНО В РАДОСТТА СЛЕД БОЯ ПО ЛЕВСКИ

СЕКТОР "Г" СЕ РАЗДАДЕ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ" И ПОЛУЧИ 3:0

АГИТКАТА НА ЦСКА ДРАЗНИ ЛЕВСКАРИТЕ С ПЛАКАТИ

ГОРИ, ГОРИ СИНЬО ШАЛЧЕ...

НА ЛЕВСКАРИТЕ САМО ЕДНА ХОРЕОГРАФИЯ ИМ ОСТАНА...

ТРОЙНА РАДОСТ ЗА ЦСКА: СИЛВА, БУШ, ГАЛЧЕВ И ЛЕВСКИ ПАК Е НА КОЛЕНЕ

В ДЕСЕТКАТА! СНЕЖНА ТОПКА НОКАУТИРА СТОЙЧО

"СИНЬОТО" УНИЖЕНИЕ СТАНА ТРАДИЦИЯ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ"

СИЛВА И БУШ ЗАЯВИХА ШЕСТИ ПОРЕДЕН "СИН" СРАМ В ДЕРБИТО

ВСИЧКИ ГАЛЕРИИ НА SPORTLINE.BG ВИЖ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички