Близък до Абдулахи Шеху изтъкна заплатата като причина за раздялата му с Левски


Близък до Абдулахи Шеху изтъкна заплатата като причина за раздялата му с Левски
Снимка: Levski.bg

1299 0

Бившият нигерийски футболист на Левски - Абдулахи Шеху, е напуснал "сините" заради проблем със заплата - това е заявил близък до него човек пред сайта "Owngoalnigeria".

"Мисля, че напускането му беше свързано със заплатата. В момента той е в Нигерия и се надява скоро да направи трансфер. Едно нещо е сигурно - няма да остане дълго без отбор, защото като свободен агент вече има интерес от няколко клуба към него", казва човекът от обкръжението на Шеху, цитиран от медията.

29-годишният дефанзивен играч подписа договор с 26-кратните шампиони на България в средата на есенния полусезон, който бе до лятото на 2023 година. Двете страни обаче разтрогнаха контракта по взаимно съгласие в началото на декември.

Абдулахи Шеху успя да изиграе едва 9 мача за Левски - 8 в Първа лига и 1 за Купата на България. В голяма част от срещите той се появяваше като резерва и записа общо 449 игрови минути, в които се отчете само с един жълт картон.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Асен Чандъров с първи думи като играч на Левски - изрази готовност да се бори: Очаквам повече игрови минути

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички