Официално: Левски си върна Асен Чандъров - той трябва да замести Георги Миланов (СНИМКА)


Официално: Левски си върна Асен Чандъров - той трябва да замести Георги Миланов (СНИМКА)
Снимка: levski.bg

2610 0

Носителят на Купата на България Левски официално обяви привличането на Асен Чандъров. Както е известно, той е юноша на "сините", като в клуба се надяват полузащитникът да замести Георги Миланов, който ще се раздели с клуба.

Чандъров подписва за срок от година и половина. Въпреки че е юноша на Левски, първият му професионален контракт е със Септември София преди над 7 години - през лятото на 2015-а.

Бил е част от съставите и на Пирин (Разлог), Ботев (Пловдив), Академика (Клинчени), за да се върне в Септември София през лятото на 2022 година. Оттогава има 15 мача и 2 попадения.

Ето какво написаха от Левски на официалния си сайт (публикуваме без редакторска намеса):

"ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Асен Чандъров. Контрактът е за срок от 1.5 години.

Той е роден на 13 ноември 1998 година в София. Юноша на „Левски“, а първия си професионален договор подписва със „Септември“ през лятото на 2015 година. Изиграва 8 мача и вкарва 2 гола за тима. През 2016 година е преотстъпен на „Пирин“ (Разлог) записвайки 12 мача и 3 гола и „Ботев“ (Пловдив) – 5 мача. Зазръща се в „Септември“, с чийто екип изиграва 66 мача и вкарва 8 гола. През лятото на 2019 година е преотстъпен на „Левски“ и записва 3 мача. В средата на 2020 година преминава в румънския „Академика“ (Клинчени), където изиграва 35 мача и вкарва 3 гола. В началото 2022 година се завръща в „Септември“, записвайки 15 мача с 2 гола.

Асен Чандъров има 5 мача за младежкия, 7 мача и 2 гола за юношеския национален отбор до 19 г. и 7 мача за юношеския национален отбор до 17 г.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл отново на „Герена“ Асен Чандъров и му пожелава много победи и щастливи мигове със синята фланелка" - написаха "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички