"7 е добро число": Левски ще опита да го запази - приключва ужасът


"7 е добро число": Левски ще опита да го запази - приключва ужасът
Снимка: Lap.bg

1796 0

След хубавата серия без загуба, изпълнена с куп победи, Левски се сблъска челно с реалността, когато се изправи срещу първите два тима в класирането - Лудогорец и ЦСКА. Равносметката за Николай Костов бе седем получени попадения и едно отбелязано. Седем е обичано число във фолклора на клуба и ще се надяват да остане непроменено след последния двубой от кошмарната серия - срещу третия тим от топ 3 - Черно море.

След Лудогорец и ЦСКА: Черно море излиза срещу Левски

Левски има тежко гостуване във Варна и ще опита да се съвземе. Добрата новина е, че след това има "глътка въздух" с домакински сблъсък срещу закъсалия Берое, преди да започнат мачовете от топ 6, където всеки от петте дуела за отбора ще бъде изключително тежък и ключов в борбата за местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири.

Срещу Черно море обаче специалисти и анализатори поставят "сините" в ролята на аутсайдер. Платформата за онлайн спортни залози efbet дава коефициент от 3,20 за успех в полза на гостите от София. Ставката за успех за домакините от Варна е 2,45, докато пазарът за равенство е оценен на 3,05. Срещата започва в 20:15 часа, а добра новина за Костов е, че човекът във форма Марин Петков се завръща след изтърпяно наказание.

През този век двата отбора са се срещали общо 70 пъти във всички турнири. Левски има сериозно преимущество - 42 успеха срещу 14 за "моряците" (14 мача са завършили и наравно). Освен това "сините" са в серия от две поредни победи срещу този опонент, като Черно море има само един успех в последните шест мача (4 загуби и 1 равенство).

Ще има ли много голове между Черно море и Левски?

Черно море срещу Левски е големият мач на кръга

Головата разлика за века пък е 124 на 59 за столичани. Това са общо 183 отбелязани попадения в 70 мача, което прави средно по 2,6 на мач. Трябва обаче да отбележим, че в последните седем сблъсъка има само един случай, в който се е стигнало до над 2,5 попадения или до гол/гол.

Коефициентът на efbet за това този път да има над 2,5 попадения в дуела е 2,60, докато за под 2,5 гола в мача е 1,50. Съответно пък ставката за това и Черно море, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,15, докато за няма гол/гол - 1,65.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички