Бивш играч на Левски съсипа отбора, но най-вече треньора: Роси не беше никакъв...


Бивш играч на Левски съсипа отбора, но най-вече треньора: Роси не беше никакъв...
Снимка: БГНЕС

1656 0

Бившият играч на Левски - Нелуц Рошу, който напусна "сините" през това лято, нападна клуба, но най-вече Делио Роси. Според румънския футболист бившият треньор на Лацио с нищо не е показал, че мястото му е в клуб като Левски.

Рошу категорично отрече слуховете да е изгонен от Левски заради имитиране на Роси. "Глупости, няма нищо вярно в това. Истината е, че той не харесваше моя стил, не оценяваше моите качества. Ако ме беше хванал да го имитирам, щеше да ме глоби 15 хиляди евро и да млъкна."

"Привлече ме Николай Митов, който бе сменен след 5 кръга и дойде Делио Роси. Имахме добър отбор в Левски, но нямахме треньор. Това е истината! Делио Роси има добра автобиография, защото е бил треньор на Лацио, Сампдория, Дженоа, много италиански отбори, но бе слаб! Той не знаеше нищо, бе старомоден, не правеше правилните тренировки. Никой не го харесваше."

"Имахме играчи с кариера в Англия, играчи, които бяха на Световното първенство. Българското първенство е по-слабо от румънското, но е трудно да се противопоставиш на Лудогорец. Лудогорец е на много по-високо ниво от останалите отбори", завърши Рошу.

Играчът беше недолюбван от Роси, като италианецът отказваше да го пуска в игра. В крайна сметка това се оказа и причината за неговото напускане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички