Бивш играч на Левски от първия престой на Мъри търси пари, загубил къщата заради хазарт


Бивш играч на Левски от първия престой на Мъри търси пари, загубил къщата заради хазарт
Снимка: Lap.bg

3578 0

Един от футболистите на Левски от първия престой на Станимир Стоилов - Ели Зизов, направи сериозни разкрития за живота си и сподели за кошмарни постъпки, с които е измъчил и близките си. Той не успя да се наложи при "сините", нито и при следващите си тимове.

"Винаги съм печелил лесни пари, но в един момент нещата станаха трудни. Затова се обърнах към хазарта. Заплатите се бавеха, но това не бе проблем, когато печелех на комар. И започнах да играя всеки ден. Започнах да обикалям отбор след отбор, но мислите ми бяха на друго място. В един момент дори не ме интересуваха парите, а само дали ще спечеля или не" - започна той пред Sport 5, цитиран от "Мач Телеграф".

"Компенсирах загубите с нови залози. Имаше вечери, в които печелех по 40-50 000 евро. Парите обаче изведнъж изчезнаха, но не ме върнаха и започнаха да ми отпускат назаем. Затънах. Потърсих помощ от семейството - дадоха ми 150 000 евро. Обещах, че повече няма да играя, но след две вечери пак го направих. Скоро дълговете ми удариха 300 000 евро. Взех заем от банка, след като заложих семейната къща. И отново обещах, че няма да играя, но не спазих думата си.

Загубихме къщата си и настанаха тежки дни. И досега нашите живеят в апартамент под наем. Изпаднаха в сериозни финансови проблеми заради на мен. Често не успяваха да покрият месечните си вноски. А аз залагах отново и отново" - споделя Зизов.

Приятел го записва в програма за рехабилитация "Хармония", с което слага край на порочния цикъл. Към момента търси финансова помощ от бивши колеги, като има специална сметка, на която да се правят дарения.

"Сега осъзнавам, че това е било грешно. Чист съм от два месеца, което не се е случвало. Причиних много болка на семейството си. Това ще ме преследва цял живот. Надявам се сега да успея. Не мога да се докосна до тези пари в дарителската сметка. Всичко отива за покриване на дълговете ми. Благодаря на всеки, който помогне" - споделя още той.

Обзор в "синьо": 2021 г. изтича... предстои 2022 г. - колко далеч е Левски от план "2024"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички