Бивш играч на "Левски" моли да се върне в клуба


Бивш играч на "Левски" моли да се върне в клуба

904 0

Бившият национал Георги Сърмов се моли да бъде взет отново в "Левски". Халфът, който преди година отказа предложение за нов договор и се излакоми за малко по-високата заплата, която му дадоха в Румъния, е звънял на капитана Веско Минев.

Той искал опитният играч да се застъпи пред спортния директор Георги Иванов за него. Сърмов през пролетта бе в състава на Берое, но така и не успя да се пребори за титулярно място при старозагорци. Той отпада от сметките на новия треньор Александър Димитров и пак си търси клуб, пише "Меридиан мач".

Иво Тонев: В понеделник ще подам оставка като председател на УС на "Левски"

Привлеченият за първи път на „Герена“ от Станимир Стоилов в началото на сезон 2005/06 е поредният в списъка на тези, които се провалиха, след като отказаха да останат в Левски миналото лято, въпреки че бяха желани от спортно-техническото ръководство. Другите са Антонио Аниете, който вече разтрогна с Нефтчи Баку и Божидар Стойчев, който след неуспешен период в Гърция, бе освободен и от Черно море.

Либан Абди искаше да остане, но „сините“ не се разбраха с турския му клуб. Сега името на Георги Сърмов като опция за селекцията може да предизвика само усмивки у феновете, а и у Люпко Петрович и Гонзо. „Сините“ разполагат с Георги Костадинов, Джереми Де Ноойер, Мехди Бурабия, а все още и с братята Цоневи, които до 15 юни ще си търсят отбор в чужбина и ако не получат добра оферта, ще останат. Така че 30 годишният бургазлия ще трябва да се ориентира в друга посока.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички