Билал Бари се прибра в София, но още е далеч от завръщане в игра (СНИМКА)


Билал Бари се прибра в София, но още е далеч от завръщане в игра (СНИМКА)
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1230 0

Нападателят на Левски Билал Бари вече се е прибрал в София. Това става ясно от неговa публикация в профила му в Instagram.  Мароканецът, който все още се възстановява от травма в коляното, наскоро навърши 25 години. До момента той се е отчел с 13 гола в 63 мача във всички турнири.

Нападателят бе във Франция през последните месеци, където се възстановяваше от травмата, която получи в началото на септември миналата година. След като бе опериран той работи с рехабилитатор и физиотерапевт на базата на френския национален отбор – популярната Клерфонтен.

Завръщането му в София обаче не означава, че скоро ще бъде в игра за "сините". Очакванията са да може да запише игрови минути чак в края на сезона.  В края на месец декември Бари говори пред клубната телевизия на Левски, като тогава обясни, че няма търпение да се завърне в София. ""Всичко ми липсва. Отборът, феновете, приятелите. Когато си далеч от клуба, усещаш още повече колко голям е клубът. Защото не съм вътре и се усеща различно. Всичко ми липсва - феновете, София. Усещането е много силно и искам да се върна възможно най-скоро.

Разбира се, че усещам подкрепа. Всеки ден говоря с доктора, с хора от клуба. Те ми се обаждат, също поддържам връзка и с треньора. Говоря с всички и усещам тяхната подкрепа. Това ми дава сили да работя по-усилено. Феновете ми пишат всеки ден в Инстаграм, в социалните мрежи. Дават ми сила, за да се възстановя. Искам да ви благодаря за всичко, защото имам нужда от всички вас. Това е труден момент за мен и заедно ще успеем. Благодаря ви".

А какво още сподели в своето интервю Бари - може да си припомните тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички