Билал Бари говори надълго и широко за трудностите си, завръщането в игра и лошите резултати на Левски


Билал Бари говори надълго и широко за трудностите си, завръщането в игра и лошите резултати на Левски
Снимка: Levski.bg

5472 0

Централният нападател на Левски Билал Бари, който дълго време се възстановяваше от тежка контузия в коляното, даде интервю пред "Gong", в което говори за трудностите, през които е преминал, докато е бил извън терените.

  Билал Бари няма търпение да се завърне в игра за Левски

Отчаянието на Билал Бари

Още: В Бразилия виждат Цунами като перфектен за футбола им, впечатлени са от показаното в Левски

"Чувствам се добре и се надявам тази неприятна контузия да е вече зад гърба ми. Подобрявам състоянието си във всяка тренировка и се надявам това да продължи", заяви Бари пред "Gong.bg".

"Последната година беше много тежка за мен, защото футболът е всичко, което имам. Сега гледам напред и съм оставил миналото настрани. Желанието ми е възможно най-скоро да се върна на терена. Вече започнах да тренирам наравно с отбора. Чувствам се добре, но трябва да продължа да работя. Когато си получил такава тежка контузия, не трябва да спираш да работиш, но трябва и да си внимателен".

"Ако трябва да бъда честен, бях много отчаян един ден, когато видях приятелите си да отиват на тренировка, а аз трябваше отново да остана във фитнеса. Бях толкова ядосан.... В главата ми нахлуха мрачни мисли. Успях обаче да превърна този яд в амбиция. Това ме направи по-силен. Тази контузия промени живота ми, промени начина ми на мислене".

Завръщането в игра

Още: В Панама са сигурни, че Хосе Кордоба напуска Левски и кой ще е следващият му отбор

"Надявам се, че след тренировъчния лагер в Турция да бъда в отбора и да получавам минути на терена. Всичко е възможно, но много зависи от това как ще се развият нещата и как този лагер ще ми помогне".

"Футболът ми липсва. Липсва ми тунелът на "Герена". Липсват ми феновете на Левски. Искам да се върна и отново да играя пред тях на нашия стадион. Да вкарвам голове и да ги радвам – това е моята работа".

Билал Бари няма търпение да се завърне в игра за Левски

Незадоволителните резултати на Левски

Още: Николай Костов посочи минуса на Фабио и допълни: Играта на Левски беше много добра, сигурно е, че новият е много добър

"Ние сме млад отбор. Играем добре. Както всеки отбор, ние също имахме лош период през годината. Мисля, че това вече е зад нас. Треньорът ни дава увереност и ние трябва да му отговорим със същото".

"С Левски трябва да си готов на всичко, защото ние може да направим всичко. Със сигурност класиране за европейските турнири е постижима цел. Вярваме, че можем да я постигнем".

Изтичащият контракт на Бари

"Не мисля за договор. Клубът беше постоянно зад мен от началото на този лош период. Мисля единствено как ще се върна на терена и ще се отблагодаря за това с играта си. Те бяха перфектни с мен, затова и аз не трябва да ги разочаровам и да отвърна със същото".

Още: Страхотно начало, но кошмарен край: Левски се спъна срещу Вашаш в първия си мач за 2024-а (ВИДЕО)

Рефренът за Бари на "сините" фенове

"Това е лудост. Това е мечта за мен – да се върна на терена и привържениците отново да запеят за мен. Наистина е невероятно. Трудно мога да опиша с думи как ще се почувствам в този момент".

"Искам да благодаря на феновете. Те всеки път са зад нас. Те много ми помогнаха през последната година. Невероятни са и много ги обичам".

"Какво си пожелавам за 2024 година? Да играя футбол, да играя футбол и пак да играя футбол. И да вкарвам голове за Левски, разбира се", завърши мароканският централен нападател.

Още: За "сините" фенове: Левски пусна абонаментни карти за пролетния дял на Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички