Безценен за Николай Костов играч е възстановен: Включва се в нападение за Левски


Безценен за Николай Костов играч е възстановен: Включва се в нападение за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6856 0

Важен за Левски футболист е готов за игра. Напоследък Николай Костов има доста проблеми с контузени и наказани играчи, като най-сетне получи отлични новини в тази насока. Един от важните нападатели е готов за игра - става въпрос за Джавад Ел Джемили.

Той пропусна срещата с Ботев Пловдив (1:1) и липсата му определено се усети. В крайна сметка се оказва, че не е имал сериозна травма, а Костов просто не е искал да го рискува, като вече е напълно възстановен, съобщават колегите от "Тема спорт".

Той е получил допълнителна тренировка заедно с Николай Михайлов. На отборното занимание пък бе изведена малка група състезатели поради ангажиментите с националните отбори. Именно там стана ясно, че Кристиан Димитров също е получил контузия и няма да може да играе за "лъвовете".

Разбира се, всички около Левски чакат завръщането на Уелтън. Той е все по-близо до това, като вече се очаква да го стори срещу Локомотив София в двубоя от Първа лига. Преди това Костов и компания срещат Дунав в Русе от 1/16-финалите за Купата на България.

Междувременно стана ясно, че още един бразилски титуляр на Левски е с контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички